1 Δεκ 2007

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Αγαπητοί μας φίλοι γεια σας και καλό μήνα.
Συμπληρώθηκαν 3 μήνες από τη στιγμή που αρχίσαμε να σας ενημερώνουμε για τα αθλητικά δρώμενα του χωριού μας της αγαπημένης σας Ασπίδας και όχι μόνο.
Προσπαθούμε καθημερινά να σας πληροφορήσουμε για τα αποτελέσματα όλων των τμημάτων της ομάδας (Αντρικό, εφηβικό και παιδικό) καθώς και για τις κοινωνικές εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν γύρω από αυτήν.
Επίσης κατά καιρούς και προς δική σας ενημέρωση με μια άλλη ματιά δίνουμε το στίγμα μας και για το ποδόσφαιρο της χώρας μας γενικά με θέματα που αφορούν την εθνική μας ομάδα και τους συλλόγους μας.
Εκείνο που ζητάμε από εσάς είναι να συμμετάσχετε στη νέα ψηφοφορία που είναι στη διάθεσή σας από σήμερα το πρωί και αν αυτό δε σας καλύπτει αφήστε στο άρθρο που διαβάζετε την άποψή σας με ένα σχόλιο που να σας δίνετε η δυνατότητα να προτείνετε κάτι καλύτερο κάτι που σας ενοχλεί η ακόμη και κάτι που λείπει και πιστεύετε πως πρέπει να αναφέρετε μέσα στο χώρο μας ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.
Εμείς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε προκαταβολικά για τη νέα σας συμμετοχή στη συγκεκριμένη διαδικασία και περιμένουμε τις απόψεις σας.
Υ.Γ Μπορείτε να ψηφίζετε εως τις 15 Δεκ. και για μετέπειτα όπως έχουμε ξαναγράψει θα σας βάλουμε σε εορταστικά διλήμματα .
Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι !!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κάλλη η προσπάθεια για να μαθαίνουμε το τη κάνει η ασπίδα και την βαθμολογία του τοπικού πρωταθλήματος αλλά μέχρι εκεί,περισσότερο μου φαίνεται ότι θέλουν να προβληθούν τέσσερα άτομα (το γνωρίζουν ποίοι είναι) μάλλον από κατωτερότητα γιατί