11 Δεκ 2007

Ιστορίες από το Τρίγωνο…..(Ορμένιο)

Αυτήν την αγωνιστική η Ασπίδα αγωνίζεται με το Ορμένιο και συνεχίζοντας την νέα μας στήλη θα θυμηθούμε καταστάσεις και ιστορίες από τους αντίπαλους μας.

Αλλά μια και το Ορμένιο είναι σχετικά νέα ομάδα στα πρωταθλήματα του Έβρου θα αναφέρω κάτι που έγινε με τα Δίκαια το μακρινό 1985 μιας και το Ορμένιο θεωρείτε ο διάδοχος της ομάδας των Δικαίων.

Τότε το τρένο του Γιάνογλου Δημοσθένη πήγαινε από νίκη σε νίκη αήττητο και χωρίς κάρτες.

Για το παιχνίδι στα Δίκαια που η απόσταση τότε ήταν σχεδόν 75 χμ μισθώθηκε λεωφορείο από την διοίκηση το οποίο θα αναχωρούσε από το *ηρώων* .

Από το μέλος της διοίκησης τον Ζηλιασκοπουλο Δημήτρη," Ματσόλα" δόθηκε η εντολή σε κάποιον μικρό να βάλει το σακί με τα ρούχα στο περίφημο Σκόντα 120

Ο πιτσιρικάς πήγε στο αυτοκίνητο και χωρίς να ξέρει ότι τα Σκόντα είχαν το χώρο αποσκευών μπροστά και την μηχανή πίσω άφησε το σακί πίσω από το αμάξι αφού δεν βρήκε πόρτ μπαγκάζ, και ανέβηκε στο λεωφορείο.

Με αποτέλεσμα ο Ματσόλας να φύγει χωρίς το σακί με τα ρούχα.

Όταν φτάσαμε στα Δίκαια διαπιστώσαμε με τρόμο ότι δεν υπήρχαν στολές εκτός από τον Βελλιδη Ηλία και δυο νομίζω άλλους συν τον τερματοφύλακα.

Αμέσως πήραν τηλέφωνο τον Σαράντη τον ταξιτζή και ξεκίνησε από το Θούριο να τα φέρει, ταυτόχρονα οι τέσσερις έκαναν ζέσταμα για να μην καταλάβουν οι διαιτητές .

Τελικά πέντε λεπτά πριν εκπνεύσει το δεκάλεπτο που έδωσε ο διαιτητής ήρθε το ταξί και οι στολές, ντυθήκαμε και κερδίσαμε τον αγώνα 1-0 νομίζω με γκολ του Δήμου Γεωργούση μετά από κόρνερ του Ιωσήφ.

Το skoda 120 του Δημήτρη

Ο ΕΚ ΚΕΜΕΡΙΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..o pitsirikas pios eitane??

Aσπίς Θουρίου είπε...

esi