5 Δεκ 2007

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ



Του Γ.Χ
Αγαπητοί μας φίλοι γεια σας και πάλι.
Πριν λίγο καιρό σας είχαμε προτείνει κάποιες σελίδες που αφορούσαν τα ελληνικά κανάλια και σας είχαμε υποσχεθεί πως σύντομα θα σας έχουμε περισσότερα νέα.
Το ψάξαμε λοιπόν και είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε μια από τις καλύτερες σελίδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και λειτουργεί σε μορφή blogspot όπως και η δική μας.
Επίσης από φίλους μάθαμε και επισκεφτήκαμε τον ιστότοπο του φιλικού σωματείου της ΟΙΝΟΗΣ στον οποίο έχει γίνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά.
Στη σελίδα αυτή υπάρχουν καταπληκτικά γραφικά πολύ καλό ιστορικό και πάρα πολλές φωτογραφίες θα θέλαμε μέσα από τη δική μας σελίδα να τους συγχαρούμε και γιατί όχι παρόλο σαν πρωτοπόροι στο διαδίκτυο να τους μιμηθούμε και σε κάποια πράγματα που έχουν προσθέσει και κάνουν τον επισκέπτη να αισθάνεται όμορφα όταν σερφάρη εκεί.
Η σελίδα του Γ.Σ ΟΙΝΟΗΣ είναι www.oinoh.eu ενώ αυτή που προαναφερθήκαμε πιο πάνω και τη βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα www.odys-online.blogspot.com.
Η σελίδα αυτή είναι τεχνολογικού ενδιαφέροντος και παρουσιάζει στα ελληνικά όλα τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα καθώς και ειδήσεις που αφορούν το ίντερνετ πιστεύουμε πως όχι μόνο αξίζει να την επισκεφτείτε αλλά να την αποθηκεύσετε κι όλας στις αγαπημένες σας!
Να σημειώσουμε πως για να δείτε όλα τα κανάλια που θα βρείτε εκεί (αριστερά σας) απαιτείτε να έχετε κατεβάσει την τελευταία έκδοση του media player 11 για την άμεση προβολή τους .
Τι ακριβώς θα δείτε?????
Όλα τα καλά από το mega τον Αντ-1 και τον Alpha μέχρι και το magik tv (για τους φίλους του ολυμπιακού) καθώς και πολλά τοπικά κανάλια όπως το δικό μας Θράκη-Νετ.
Y.Γ Ένας απλούστερος τρόπος είναι να πληκτρολογήσετε απευθείας στο www.tileorasi.gr ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: