7 Δεκ 2007

Ιστορίες από Αλεποχώρι…..

Ξεκινάμε μια καινούργια στήλη όπου πριν από τον Κυριακάτικο αγώνα της Ασπίδας θα κάνουμε αναδρομή και θα αναφέρουμε παλαιότερα αποτελέσματα και ιστορίες από τον κάθε αντίπαλο .

Τον πιο παλιό αγώνα που προσωπικά θυμάμαι εγώ ήταν το 1996 τέλη Οκτωβρίου άλλαζε και η ώρα σε χειμερινή, ξεκινήσαμε από το χωριό στις 13.00 για το Αλεποχώρι.

Στην Λάδη αντί να στρίψουμε δεξιά για Πολιά φύγαμε ευθεία για Χελιδόνα και μετά από 10 περίπου χιλιόμετρα καταλάβαμε το λάθος και γυρίσαμε πίσω.

Αλλά η ώρα ήταν ήδη 14.15, στο γήπεδο όταν φτάσαμε δεν ήταν κανένας γύρω στις 14.30 ήρθαν και οι διαιτητές αλλά οι Αλεποχωρίτες άφαντοι.

Στις 14.40 πήγε ένα αυτοκίνητο με τον Κώστα Καραγιαννη και τον Ηλία Μυρλιδη να δει τι γίνεται, σε ένα καφενείο ήταν 4 άτομα που έπαιζαν τάβλι.

Σε ερώτηση αν ξέρουν ότι παίζουν μπάλα είπαν ότι είναι ακόμα 13.40 και ότι έχουν χρόνο μπροστά.

Όταν τους είπαν ότι είναι ήδη 14.40 και ότι άλλαξε η ώρα άρχισαν να τρέχουν, στις 14.55 εμφανίστηκαν δυο άτομα, ο ένας είχε μια λεκάνη με ρούχα και ο άλλος είχε μια λεκάνη με παπούτσια.

Συνολικά τα άτομα που ήρθαν στις 15.00 που ήταν η επίσημη ώρα έναρξης, του αγώνα ήταν 5, φυσικά αγώνας δεν μπορούσε να γίνει αλλά επειδή τους συμπαθήσαμε τους δώσαμε και εμείς 6 παίκτες !!! και παίξαμε περίπου 50 λεπτά ένα φιλικό παιχνίδι και γράψανε οι διαιτητές τελικό αποτέλεσμα 0-3 υπέρ του Θουρίου.

Έτσι ήταν όλοι ευχαριστημένοι το Αλεποχωρι γιατί δεν μηδενίστηκε, οι διαιτητές γιατί πληρώθηκαν, και εμείς γιατί οι 18 που πήγαμε παίξαμε όλοι.

Μια σκηνή που θυμάμαι από τον συγκεκριμένο αγώνα ήταν ο Νίκος Ζηλιασκοπουλος να παίζει με στρατιωτικές φόρμες, λόγω Παρμενιωνα από κάτω και από πάνω με την φανέλα του Αλεποχωριου.

Ο εκ Κεμερίου ορμώμενος .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ώραία η αναδρομή στο παρελθόν μπράβο πρόεδρε να συνεχιστή και να ακούσουμε κι άλλες γαργαλιστικές ιστορίες στη συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι με το Αλεποχώρι ήταν το 1987 στο ξερό τότε γήπεδο του Αλεποχωρίου και η Ασπίδα κέρδισε με 1-0 με σκόρερ τον Αντωνιάδη Αθανάσιο(Μαρίνη)

Ανώνυμος είπε...

TOTE TOYS LYPOMASTAN TORA MAS ZORIZOYN!!