2 Δεκ 2007

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Tου Η.Μ.


Με νίκες και για τα δυο τμήματα της Ασπίδας συνεχίστηκε η αθλητική κίνηση στο Θούριο αυτήν την Κυριακή .



Το πρωί η παιδική ομάδα έκανε την έκπληξη και κέρδισε με δυο γκολ του Οτέμπερη Ηλία την Οινόη με 2-1 στο γήπεδο της Οινόης .


Το απόγευμα η Ασπίδα αντιμετώπισε την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου Ομόνοια Φυλακίου και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 5-1 .

Τα γκολ πέτυχαν για το Θούριο οι Καραγκιοζίδης , Τσιοράλης, Γκαϊδατζης, Πετρίδης, και έκλεισε το σκορ ο Μαλλούδης για το Φυλάκιο είχε μειώσει προσωρινά ο Ραδιόγλου σε 2-1 .

Αργότερα θα έχουμε πλήρη ενημέρωση για τα αποτελέσματα του ομίλου καθώς και την βαθμολογία.
Για το Θούριο αγωνίστηκαν: ΜΠΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ, ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΟΥΝΑΡΛΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ, ΤΣΙΟΡΑΛΗΣ,ΚΑΤΡΑΚΑΖΑΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΑΝΑΧΩΡΛΗΣ,έπαιξαν και οι ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΓΔΑΝΗΣ, ΜΑΛΛΟΥΔΗΣ.





Δείτε σε βιντεο ένα γκολ της ομάδας μας που (κακώς) ακυρώθηκε

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den peirazei paidia edo ego xtes den eida kotzam penalty sti leoforo griniazete eseis gia ena ofsaid se mats 5-1 ?

Ανώνυμος είπε...

Στην πρώτη φωτογραφία του παιδικού διακρίνετε και ένα μεγάλο παιδί αυτό με τα γυαλιά ποιος είνε? σαν το μουρίνιο μοιάζει.
Πληροφορίες μας λένε πως οι πιτσιρικάδες μετά τη νίκη τους κεραστίκανε στα goodis αληθεύει?

Ανώνυμος είπε...

ena megalo mpravo stin paidiki omada kai ston proponiti tous...(den masane tipota paramono...goodys).oson afora tin eidhsh oti meta to telos tou agona proedros kai proponitis xefantosane mexri proias se gnosto kentro tis paraliakis krinetai aneparkis kai skopo exei na taraxei to fantastiko klima pou epikratei stin paidiki omada..

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να μάθω την ηλικία του πιτριρικά που διακρίνετε όρθιος τέρμα δεξιά στη φωτογραφία αυτός είνε πιο ψηλός και από τον προπονητή του!!!!

Aσπίς Θουρίου είπε...

na min eise periergos kai tha sou poume!!