16 Νοε 2007

ΕΛΛΑΔΑ LIVE


Του Γιάννογλου χρ.

Γεια σας φίλοι μας φτωχή σε ενημερωτικό υλικό τούτη η εβδομάδα μιας και ούτε ποδοσφαιρικά γεγονότα είχαμε στα ευρωπαϊκά κύπελλα αλλά ούτε και κάποια ποδοσφαιρική συνάντηση της Ασπίδας πλην των προπονήσεων που γίνονται κανονικά παρόλο που ούτε η Ασπίδα δεν θα αγωνιστή το σαββατοκύριακο λόγο της αναμέτρησης της εθνικής μας ομάδας με τη Μάλτα !!!!!!!
Έτσι σκεφτήκαμε να σας κάνουμε άλλη μια βόλτα στο χώρο του διαδικτύου με ενδιαφέροντα σάιτς που θα μπορούσαν να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο σας όταν σερφάρετε.
Βρήκαμε λοιπόν και σας προτείνουμε την Ελλάδα στο πιάτο σας ζωντανά με διαφορά λίγων μόλις δευτερολέπτων από 2 πολύ ωραία σαιτς που λειτουργούν με web kamera .
Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακαλύψετε όταν κάνετε τον κόπο να τα επισκεφτείτε .
Αυτά είναι το http://dias.aueb.gr/~kxv/webcameras.htm και το

http://menoumellada.ert.gr/en/webcam.asp


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polu kalo ayto krima pou den exi apo orestiada kapoia pantos ecoun polu kali lipsi kai vlepoume pos eine o kairos ekeini tin ora.

Ανώνυμος είπε...

Στην περιοχή μου η κάμερα είνε στο διπλανό μας χωριό στον ποτό για όσους ξέρουν και αυτή που είναι στη λίμνη βόλβη είναι στραμένη προς θάσο κι αν τις προσέξη κανείς μέρα θα διακρίνη στο βάθος τους ίδιους σχηματισμούς στα σύνεφα είναι πράγματι εντυπωσιακό και επειδή κάποτε είχε προταθεί να μπή μια μέρα των ημερών κάμερα στην κοινότητα του θουρίου ίσως να είναι μια ευκαιρία να το ψάξουμε λίγο περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

polli kalh idea takis

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή το θέμα της κάμερας πρόσφατα όπως θα θυμάστε ο Κ.Ζηλιασκόπουλος είχε τραβήξη ένα μικρό πλάνο της πλατείας ορεστιάδος τότε που είχαμε ανακαλύψη το youtube και όλοι μας είχαμε δει το σχετικό βίντεο.
Πρόσφατα η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου ορεστιάδας έκανε αναφορά στο συνγκεκριμένο βίντεο με τίτλο η ορεστιάδα στο youtube!!!
Μπορείτε όλοι να το δείτε στο www.orestiada.gr παρά της διαφωνίες μου με τον κώστα στο θέμα της (πρώην αγαπημένης μας σελίδας) τα καλά πρέπει να τα επισημένουμε όταν έχει ανάμειξη θουριότικο χέρι ΕΥΓΕ ! ! !
Όσο για κάμερα live στο χωριό μας όλα μπορούν να γίνουν αν υπάρξη πραγματικό ενδιαφέρον........