17 Νοε 2007

ΑΣΠΙΣ ΘΟΥΡΙΟΥ


Αθλητικός Επιμορφωτικός Σύλλογος
ΑΣΠΙΣ ΘΟΥΡΙΟΥ από το 1969
Σεβόμαστε την Ιστορία,
Αγωνιζόμαστε για το Μέλλον των Παιδιών μας
Κάνουμε Πράξεις τα Όνειρα και τις Ιδέες
Σε ένα ήσυχο, ήρεμο αλλά και ανθρώπινο χώρο, το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ασπίδας Θουρίου έδωσε και συνεχίζει να δίνει, με την ίδια συνέπεια και σοβαρότητα τη μέγιστη σημασία στην άθληση των παιδιών
Στην Ασπίδα Θουρίου θέλουμε να μυήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό να τα προστατέψουμε και να τα θωρακίσουμε από την μάστιγα του αιώνα, τα ναρκωτικά. Θέλουμε να μάθουν τα παιδια να εξοικειώνεται με άλλα παιδιά της ηλικίας τους, να συνεργάζονται μεταξύ τους, έχοντας ως αποτέλεσμα να γίνονται πιο κοινωνικά και να αποκτούν ομαδικό πνεύμα.
Με συνέπεια στον ερασιτεχνικό της χαρακτήρα η Ασπίδα δίνει στα παιδιά την δυνατότητα της άθλησης, της εκπαίδευσης στο ποδόσφαιρο και της αγωνιστικής συμμετοχής για την διάκριση.
Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι σε όλο το νομό Έβρου πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν τι γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ασπίδας Θουρίου όλα αυτά τα χρόνια.
Παρακολουθούν τους παίκτες, προσκαλούν σε φιλικά παιχνίδια, τουρνουά και αποδεικνύουν ότι θέλουν τη συμμετοχή ενός συλλόγου με σοβαρότητα, αθλητική παιδεία αλλά και ποδοσφαιρική υποδομή.
Είναι η μεγαλύτερη χαρά για όλους μας να βλέπουμε τα χαρούμενα πρόσωπα, τα ικανοποιημένα βλέμματα όλων των παιδιών της Ασπίδας μετά από κάθε προπόνηση, κάθε συμμετοχή και κάθε προσπάθεια.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας συνολικής προσπάθειας από τη Διοίκηση, τον προπονητή, αλλά κυρίως τους αθλητές της Ασπίδας Θουρίου.
ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
Την εποχή μας, που οι αρχές περνούν πολύ σκληρή δοκιμασία, ο χώρος του αθλητισμού αποτελεί το μέσο από το οποίο γίνεται προσπάθεια για την διαφύλαξη διαχρονικών αξιών, όπως το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».
Με την αξία αυτή οι νέοι στα πρώτα τους αθλητικά βήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ασπίδας Θουρίου διδάσκονται ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο πρωταθλητισμός και η νίκη είναι ολοκλήρωση της προσπάθειας, όταν είναι καρπός εντίμων και καθαρών αγωνιστικών διαδικασιών, αρχές μεταξύ των άλλων εναρμονισμένες και με το πνεύμα του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, το οποίο εμείς οι Έλληνες πρώτοι σαν λαός αναδείξαμε.
Αυτές είναι μερικές φιλοσοφίες που θέλουμε να καλλιεργούνται στους αθλητές της Ασπίδας Θουρίου, ομάδα με σχεδόν 40χρονη ιστορική παρουσία στο χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Έβρου όπου καταξιώθηκε, τόσο για την εντιμότητα των Διοικούντων και αθλουμένων, όσο και για το ότι κέρδισε, το κέρδισε μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από σκληρό και έντιμο αγώνα.
Αναμφισβήτητα, πλην των αγωνιστικών επιτευγμάτων της η Ασπίδα διέπλασε χαρακτήρες που έγιναν σωστοί άνθρωποι και καλοί οικογενειάρχες.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

re paidia ayta pou grafete eine to elaxisto pou prosferi tosa xronia i aspida sto xorio eine pola perisotera apo enas podosferikos sylogos!
oi alloi pou sas katigoroun ecoun to myalo toys mono sto koutsompolio kai stin konoma.
o kosmos den eine xazos tous exi ftisi kai to xeroun ki aytoi.
eseis synexiste syto pou arxisate kai kapia stigmi tha dikeothite afiste tous geloioys sti moira toys