18 Οκτ 2007

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ



Γεια σας Θουριώτες !
Με τον τίτλο του κειμένου δεν αναφερόμαστε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά σε ενδιαφέροντα σαιτ που έχουν να κάνουν με το χώρο του θεάματος και του ραδιοφώνου
Οι προτάσεις μας έχουν να κάνουν με τα εξής΄΄

www.e-radio.gr σαυτό το σάιτ θα βρείτε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς του νομού μας που εκπέμπουν όλο το εικοσιτετράωρο το πρόγραμμά τους μέσω του διαδικτύου μεταξύ αυτών και το γνωστό μας ράδιο ΜΕΘΌΡΙΟΣ (www.methorios.gr)

www.live24.gr
Επίσης άλλο ένα ενδιαφέρον σάιτ με ραδιόφωνα από την περιοχή μας!!

www.ganiz.com
Εδώ η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τηλεοπτικά κανάλια μέσω του υπολογιστή μας σε οποιοδήποτε σημείο της γης κι αν βρισκόμαστε. Εκείνο που μας αφορά είναι το θΡΑΚΗ-ΝΕΤ κάτι αντίστοιχο της Δέλτα τηλεόρασης το οποίο αργά το βράδυ μας ενημερώνει με τοπικές ειδήσεις που αφορούν κυρίως το Ν.ΕΒΡΟΥ!!
Στο σάιτ αυτό προστίθενται σιγά σιγά και κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας όπως το ΣΤΑΡ αυτή την στιγμή και πληροφορίες μας λένε πως σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα!

Τέλος μια πληροφορία για τα ελληνικά κανάλια και αφορά τους Έλληνες του εξωτερικού.
Η Νόβα προσφέρει ελληνικό μπουκέτο με 29 ευρώ το μήνα τα ελεύθερα κανάλια της χώρας μας μεμονωμένα.
Ενώ για κάποιον που θέλει ολόκληρο το πακέτο (+ αθλητικά supersport και και filmnet ) κοστίζει 57 ευρώ.
Αυτόματα αυτό σημαίνει πως δίνετε η δυνατότητα σε κάποιον που ζει στο εξωτερικό να βλέπει κατά επιλογή του τον ant-1 το mega τον alhpa και ούτω καθεξής σε προσιτές πλέον τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: