22 Οκτ 2007

ASPIS-FAGOPOTH-LIVE !!!


Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας από το βροχερό Θούριο .
Σε λίγη ώρα και σε απευθείας μετάδοση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το καφενείο του Μποντζίδη Αντώνιου τη μεγάλη μάχη των πιρουνιών και των ποτηριών που θα χρησιμοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές μας μαζί με την διοίκηση της ομάδας μας.
Παρά τη χτεσινή ήττα το κέφι και η διάθεση δεν λείπει και αναμένονται ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα τα οποία βέβαια κανείς μας δε θα ήθελε να χάσει.
Λίγο πριν εισέλθουν οι καλεσμένοι στην αίθουσα του δείπνου έχουμε κάποιες δηλώσεις για να ακούσουμε λοιπόν.
ΗΛΙΑΣ ΜΥΡΛΙΔΗΣ (πρόεδρος) Καλή βραδιά σε όλους μας παιδιά και χαίρομε που συνεχίζουμε αγαπημένοι εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων οι παραγγελίες της Ασπίδας για τη σημερινή βραδιά είναι πλούσιες και περιμένουμε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.
Στο πρόγραμμα υπήρχε και χορεύτρια του oriendal αλλά μετά την χτεσινή ήττα ακυρώθηκε σαν ελάχιστο πρόστιμο προς τους ποδοσφαιριστές μας για το χτεσινό αποτέλεσμα.

ΖΗΛ.ΝΙΚΟΣ (προπονητής) Καλησπέρα σε όλους σήμερα έχει ρεπό και εύχομαι οι ποδοσφαιριστές μου να είναι λίγο προσεκτικοί διότι ότι καταναλώσουν σήμερα θα το κάψουν στα σίγουρα στην προπόνηση της τετάρτης σας το ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ

ΑΝΤ.ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Εύχομαι μια όμορφη βραδιά σε όλους μας και αν γίνετε να μη δώσουν όλοι το παρόν για να φάμε περισσότερο οι υπόλοιποι. ( Αστειεύομαι έτσι μη τα γράψεις αυτά χίλιοι καλοί χωράνε). Από την άλλη εισέρχομαι στο χώρο λίγο καθυστερημένα μιας και έψαχνα αρκετή ώρα το φαρδύ μου παντελόνι το οποίο τελικά ήταν στο πλυντήριο μ αποτέλεσμα να κατέβω με τις φόρμες για να μην σφιχτή το στομάχι καταλαβαίνετε!!

ΘΕΟΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ Καλησπέρα σε όλους βρεθήκαμε σήμερα όλοι εδώ για μια ιδιαίτερη βραδιά και ελπίζω να γίνει ακόμη πιο ευχάριστη στη συνέχεια ...... ΩΧ με συγχωρείτε από ότι βλέπω αρχίσανε να σερβίρουν τα σαλατικά και καταλαβαίνετε έτσι ... τα λέμε αργότερα ευχαριστώ.

ΠΑΣΧ. ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ Εύχομαι καλό φαγοπότι σε όλους και καλή πορεία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος στη συνέχεια των αγώνων.

ΤΑΣ.ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ Τι ώρα είχαν πει γαμώτο να έρθουμε τίγκα είναι μέσα πω πω άργησα.....
Άσε μας ρε φίλε δηλώσεις δεν κάνω δε βλέπεις τι γίνετε μέσα ? θα τα πούμε μετά.

Γεια σας και πάλι απ του Αντώνη του μαγαζί που γίνιτι απόψι μεγάλου πατιρντί.

Βρισκόμαστε στα πρώτα λεπτά της συνγκέντωσης τα σαλατικά τσιμπολογιούντε από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία παραγγελίας των ποτών που θα καταναλώσουν.
6 λεπτό του δείπνου και τα πρώτα πειράγματα ξεκίνησαν.

15 λεπτό και το κέφι αρχίζει να ανεβαίνει.

18 λεπτό και τα πρώτα κύρια πιάτα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους (τας κεμπάπ, σουβλάκια , μπιφτέκια και άλλοι εκλεκτοί μεζέδες)

26 λεπτό της συνάντησης τραμαυτισμός σοκ . !!!!!!!!
Ο ΑΝΤ. Βογιατζής παθαίνει κράμπα στο σαγόνι αρνείται να αντικατασταθεί από τον προπονητή του δηλώνει πως θα αλλάξει ποτό μπίρα αντι για ρετσίνα και θα συνεχίσει κανονικά να αποδίδει.

Νέο ατύχημα στο 32 λεπτό πέφτει κάτω το πιρούνι του Γραμματίδη Θεόδωρου ο οποίος ζητά επίμονα νέο αυτό αργεί να έρθει με συνέπεια να μείνει πίσω στα σαγανάκια που μόλις έφτασαν και καυτομαχούν.

Σκάνδαλο στην αίθουσα το πιρούνι ήρθε ο Βογιατζής λέει στο σερβιτόρο πως δεν ζητήθηκε ποτέ τέτοιο πράγμα και ο σερβιτόρος το παίρνει πίσω δημιουργώντας εκνευρισμό στον Θόδωρο.Στη συνέχεια η κατάσταση ηρεμεί και οι δύο φίλοι τσουνγκρίζουν τα ποτήρια τους.

43 λεπτό το φαγοπότι συνεχίζετε με ικανοποιητικούς ρυθμούς εμείς θα κάνουμε το πρώτο διαφημιστικό μας διάλειμμα και μόλις επιστρέψουμε θα σας έχουμε και φωτογραφίες .........
ΠΑΡΑΛΕΙΠΌΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ
Πρώτος από τους παίκτες ήρθε ο Βασίλης Γκαιδατζης ,
τελευταίος έφυγε ο Χρήστος Τσομπανιδης ,
οι μικροί Πετρίδης, Ζηλιασκοπουλος και Καραγιαννης ,Μαλουδης ήπιαν μόνο αναψυκτικά
Τα εδέσματα ήταν από τα χέρια της Ελένης Μποντσιδου (τας κεμπάμπ ,κεφτεδακια σάλτσα και κοτόπουλο σούβλας ).
Ο Υφαντιδης Κώστας (ο παλαιστής μας)αν και με κρυολόγημα ήπιε τσάι και έφαγε 1
κοτόπουλο . Για να αφήσει ο Γ.Γραμματέας Ζηλ.Πασχαλης το τραπέζι επιστρατεύτηκε από την σύζυγο του η μικρη Μάρθα, ο αντιπρόεδρος ήταν κουρασμένος γιατί είχε επιστρέψει από ταξιδι στο εξωτερικό
ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

STHN FOTO APO TO YFOS TOY ANTONI KATALABENEI KANEIS OTI DIABAZEI TA NEA GIA TON PAOK.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΝΤΕ ΚΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞH SE
OLOUS AINTE ASPINTA GERA NA PAROUME OSA PERISOTERA PAIXNIDIA MPOROUMAI

Ανώνυμος είπε...

Ο ρε γλέντια μπράβο παιδιά πάντα τέτοια και να περνάτε καλά ...