21 Οκτ 2007

ΑΣΠΙΣ ΘΟΥΡΙΟΥ - ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ



Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας από το αθλητικό κέντρο Θουρίου σε λίγη ώρα ξεκινά ο προγραμματισμένος αγώνας ανάμεσα στην Ασπίδα και την ομάδα του Ποιμενικού .
Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε στην ομάδα μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη !!!!!
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΟΥΡΙΟΥ
ΑΣΠΙΔΑ -ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ- 4-5
Το προγραμματισμένο παιχνίδι του παιδικού με την Βυσσα αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών (βροχή και κρύο).
Μόλις ολοκληρωθούν τα παιχνίδια του ομίλου μας θα έχουμε ρεπορτάζ και την βαθμολογία

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Goooooooooooooal 1-0 στο 18 λεπτό με σκόρερ τον κυλιτζίδη .

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς πριν καλά καλά προλάβουμε να πανυγηρίσουμε το γκολ που βάλαμε δεχτήκαμε την ισοφάριση στο αμέσως επόμενο λεπτό.
1-1 λοιπόν καθώς μπήκαμε στο 20 λεπτό της αναμέτρησης.

Ανώνυμος είπε...

GOOOOOOOOOOOOOOOOOAL 2-1 !!!
Πανδαισία θεάματος νέο τέρμα στο 23 λεπτό αυτή τη φορά για την γηπεδούχο ΑΣΠΙΔΑΡΑ με σκόρερ τον ζηλιασκόπουλο χρήστο ( του μαρίνου )
που πετυχαίνη το παρθενικό του γκολ με τα χρώματα της Ασπίδας .
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΚ !!!!!!!!
Απίστευτη ατυχία και αδράνια από την ομάδα μας που κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειτε) με συννεχόμενα λάθη στην αμυντική λειτουργεία της να δεχτεί 2 απανωτά γκολ και σε διάστημα 3 λεπτών να ανατραπούν τα πάντα κι από κει που προηγούμασταν να βρεθούμε τώρα με 2-3 πίσω στο σκορ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ο διαιτητής έστειλε τις 2 ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να προηγούντε στο σκορ με 2-3.
Ο αγωνιστικός χώρος είναι αρκετά βαρύς και μετά τα πρώτα 45 λεπτά επιδεινώθηκε παραπάνω οι φροντιστές της ομάδας μας κάνουν τα αντίθετα δυνατά για την καλυτέρευση του τερέν.
Ας ελπίσουμε να καλυτερέψη και η απόδοση της ομάδος μας για να ανατραπή το εις βάρος μας αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Νέο σοκ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στο 49 οι φιλοξενούμενοι σε μια γρήγορη αντεπίθεση κάνουν το 2-4 αν δε συνέλθουμε γρήγορα θα δεχτούμε μια βαριά εντός έδρας ήττα.

Ανώνυμος είπε...

Άμεση απάντηση στο γκολ των φιλοξενουμένων έδωσε η ομάδα μας στο 53 λεπτό και πάλι με σκόρερ τον κυλιτζίδη μειώνοντας σε 3-4 !!!
35 λεπτά παιχνιδιού ακόμη και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι μας επιφυλάση η συνέχεια του παιχνιδιού.

Ανώνυμος είπε...

GOOOOOOOOOOOOOOOAL
4-4 ΣΤΟ 68 λεπτό με τον τσομπανίδη τάκη.
ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕΕΕ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένατο γκολ στην αναμέτρηση δυστηχώς το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 84 λεπτό και η ομάδα μας είναι κοντά στο να ηττηθεί τελικά για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικό σκορ 4-5 σε ένα ιδόμορφο ματς στο οποίο η ομάδα μας πάλεψε πραγματικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή φάνηκε να τα καταφέρνει αλλά καμιά φορά οι συνθήκες δεν ευνοούν στην επίτευξη των στόχων.
Δεν πειράζει όμως και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές μας να συνέλθουν γρήγορα από αυτό το άτυχο αποτέλεσμα και να συνεχίσουν στη συνέχεια τις καλές εμφανίσεις επιβεβαιόνοντας τα προγνοστικά της ψηφοφορίας του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας που πιστεύει πως η ΑΣΠΙΔΑΡΑ θα τερματίση ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Υ.Γ Μείνετε συντονισμένοι στο aspisthouriou.com κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ακολουθήση και φωτορεπορτάζ καθώς και ενημέρωση για το παιδικό τμημα που αγωνίζετε στη συνέχεια με την ομάδα της νέας βύσσας.

Ανώνυμος είπε...

aspida ole den peirazei