20 Οκτ 2007

ASPIS-GAME-LIVE


ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!
Όπως σας υποσχεθήκαμε από αυτήν την Κυριακή θα είμαστε και πάλι κοντά σας με την αναμετάδοση της εξέλιξης του ποδοσφαιρικού αγώνα της αγαπημένης μας ΑΣΠΙΔΑΣ.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατάτε στον τίτλο του θέματος για να ανανεώνετε η τελευταία ενημέρωση σε μορφή μηνύματος στα σχόλια.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο στις 11.00 το πρωί στην έδρα μας με αντίπαλο την ομάδα του Ποιμενικού.
Να σημειώσουμε πως μετά το αήττητο σερί της Ασπίδας στις πρώτες αγωνιστικές η προπώληση των εισιτηρίων έχει σπάσει κάθε προηγούμενο με αποτέλεσμα να γίνει έκκληση στους φιλάθλους του Θουρίου να προσέλθουν στο γήπεδο 2 τουλάχιστον ώρες πριν την έναρξη του αγώνος για καλύτερη εξυπηρέτηση τους!!!!
Επίσης στο παιχνίδι αυτό δε θα παραβρεθεί τελικά ο ομοσπονδιακός μας προπονητής -ευεργέτης Οττο Ρεχάγκελ μιας και προτίμησε να ταξιδέψει για την ιδιαίτερη πατρίδα του για τον αγώνα ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ όπου αγωνίζονται 3 Έλληνες διεθνείς Χαριστέας, Κυργιάκος, Αμανατίδης ( Σειρά δεν υπάρχει περίπτωση θα σας σκίσουμε ) οπότε αυτό ναι μεν είναι λυπηρό αλλά απο την άλλη δίνει τη δυνατότητα στην διοίκηση της Ασπίδας να τελειοποιήσει την ολοκλήρωση των κερκίδων και ιδιαίτερα τις σουίτες που θα φιλοξενήσουν στο μέλλον τα V.I.P. πρόσωπα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΡΟ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ( ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ Π.Χ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΚΟΛ )

Ανώνυμος είπε...

aspidara oleeeeeeeeeeeeee!!!!!!