28 Μαρ 2009

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ


Αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου γεια σας.
Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Αθλητικό σύλλογο του χωριού μας που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής!
Είχα την τύχη και την τιμή ταυτόχρονα να αγωνιστώ με τα χρώματα της Ασπίδος στα νεανικά μου χρόνια τα οποία όποτε τα θυμούμαι η τα συζητώ με φίλους μόνο ευχάριστες αναμνήσεις μου ξυπνούν.
Από πολύ μικρή ηλικία αγωνίστηκα στο παιδικό τμήμα που τότε το λέγανε τσικό,συνήθως παίζαμε σε όμιλο αρχές άνοιξης με ομάδες όπως η Ν.Βύσσα ο Ορέστης Oρεστιάδος και η Σαγήνη.
Στη συνέχεια και καθώς περνούσαν τα χρόνια περάσαμε στην πρώτη ομάδα και η συμμετοχή των παιδιών της δικής μου γενιάς γινόταν όλο και πιο αισθητή.
Προσωπικά ποτέ δεν πίστεψα πως ήμουν ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο αλλά εκείνο που σίγουρα θυμάμαι είναι πως αγαπούσα πολύ το ποδόσφαιρο και πάντα συμμετείχα στα δρώμενα του συλλόγου του χωριού μας.
Η ύπαρξη της ΑΣΠΙΔΑΣ είναι σημαντική γιατί προσφέρει αθλητική παιδεία,ποιότητα ζωής και κίνητρο για άσκηση σε κάθε νέο παιδί που μεγαλώνει στο Θούριο.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ένας αθλητικός σύλλογος όπως η Ασπίς Θουρίου με την οργάνωση που τη διακρίνει είναι το καλύτερο κίνητρο για ένα παιδί στο χωριό να συμμετάσχει σε μια ομάδα συνομήλικων του που θα συνεργάζεται θα αγωνίζεται και θα μαθαίνει να σέβεται τους συμπαίχτες του και τους αντίπαλους στους αγωνιστικούς χώρους.
Για όλους εμάς που περάσαμε από την Ασπίδα και προσφέραμε άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο ένα πράγμα μόνο μας έρχεται στο μυαλό .

Το ότι η ομάδα αυτή είχε ιστορικό και ένδοξο παρελθόν , αισιόδοξο και ελπιδοφόρο παρών και οπωσδήποτε να συνεχίσει να έχει μακρύ μέλλον.........
ΑΣΠΙΔΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ - ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: