23 Μαρ 2008

ASPIS-GAME-LIVE ΦΥΛΑΚΙΟ-ΑΣΠΙΣ ΘΟΥΡΙΟΥ


Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας για μια ακόμη φορά όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει ένα ακόμα παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά ακριβώς όπως και μια εβδομάδα πριν στο Χειμώνιο μόλις στο 5' λεπτό ο Παναγιωτίδης Δημ. κάνει το...


Φυλάκιο - Θούριο 0-1 .

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ στο 17' λεπτό ο Δημήτρης Παναγιωτίδης διπλασιάζει τα τέρματα του καθώς και αυτά της Ασπίς Θουρίου γράφοντας το 0-2 .

Ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου σήμερα από την ομάδα μας που πετυχαίνει και τρίτο γκολ καθαρίζοντας πολύ νωρίς τον αγώνα όσον αφορά τον τελικό νικητή σκόρερ για την ομάδα μας αυτή τη φορά ο Τσιοράλης Νίκος που ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3 και ενώ βρισκόμαστε στο 26' λεπτό της αναμέτρησης.


- Εκνευρισμός στην γηπεδούχο ομάδα από το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Ασπίδας και ο διαιτητής αναγκάζετε να δείξει την κόκκινη κάρτα στο 32' λεπτό σε παίχτη του Φυλακίου ο οποίος αρνείται να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, επικρατεί ένταση και ο διαιτητής διακόπτη προσωρινά το παιχνίδι και κατευθύνετε στα αποδυτήρια!!!

Έπειτα από πεντάλεπτη διακοπή το παιχνίδι ξαναρχίζει με το σκορ να βρίσκετε πάντα στο 0-3

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Ασπίς Θουρίου το βιολί της 0-4 με σκόρερ τον Κατρακάζα Στράτο και όλα δείχνουν πως πάμε για τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη για φέτος όσον αφορά την έκταση του σκορ.

0-5 στο 76' λεπτό με τον Τσιοράλη Νικόλαο να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη της Ασπίδας που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης.


Λήξη του παιχνιδιού που βρίσκει την ομάδα μας νικήτρια με το εντυπωσιακό 0-5 εμείς να ευχηθούμε καλή επιστροφή στα παλικάρια μας που για ένα ακόμη παιχνίδι δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό.........!!


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ενώ η ανδρική ομάδα έπαιζε στο Φυλάκιο στο Κεμέρ Αρένα τα δυο τμήματα της Ασπίδας (παιδικό και junior)έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα του Ορέστη,παρουσία του έφορου παιδικού και του προέδρου.


Τα αποτελέσματα :


Παιδικο- Ορέστης-Θούριο 3-1


junior- Oρέστης-Θούριο 1-4(Συνεχίζεται το αηττητό σερί)


Δείτε φώτο από τα σημερινά παιχνίδια


Δεν υπάρχουν σχόλια: