16 Μαρ 2008

ASPIS-GAME-LIVE

Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας από το Δημοτικό Γήπεδο του Χειμωνίου.
Βρισκόμαστε 40 λεπτά πριν την έναρξη του κρίσιμου παιχνιδιού και η αποστολή της ομάδας μας έφτασε πριν από 10 λεπτά με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης .
Στο γήπεδο βρίσκονται επίσης 2 διμοιρίες των ματ για παν ενδεχόμενο.

10.34 Η ομάδα μας βγήκε για ζέσταμα αλλά όλοι ψάχνουν τον Πρόεδρο της ομάδας Κ. Μυρλίδη ο οποίος δε βρίσκετε στο γήπεδο ( πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στη Θεσσαλονίκη ενώ άλλοι κάνουν λόγο για εσκεμμένη μη εμφάνισή του έπειτα από καταγγελίες και ψιθύρους που ακούστηκαν για ένα ακόμη προκαθορισμένο αποτέλεσμα!!!)

10.42 Ο μεγάλος αστέρας της ομάδος Αντ. Βογιατζής θυμήθηκε πως έχουμε αγώνα και φτάνει καθυστερημένα όπως πάντα με το δικό του αυτοκίνητο !!! ( Νομίζουμε πως αυτή τη φορά δε το γλυτώνει το πρόστιμο)







ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΗΡΕ ΜΕΤΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



10.56 Για να αφήσουμε λίγο την πλάκα και να ασχοληθούμε σοβαρά με τον αγώνα τώρα να σας πούμε πως ο Πρόεδρος βρίσκετε πραγματικά στη Θεσσαλονίκη μιας και έπειτα από την κρίση που ξέσπασε στον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης κάλεσε όλους τους προέδρους που έχουν διοικητική εμπειρία και υποστηρίζουν την ομάδα του Βορρά να συνδράμουν ώστε να δοθεί λύση.
Όσο για τον Βογιατζή μάθαμε πως ταλαιπωρείτε από κάποιον τραυματισμό και γιαυτό έμεινε τελικά εκτός αποστολής( έχει να πάει και στην Ξάνθη σήμερα να παρακολουθήσει την αδυναμία του τον Σαλπιγγίδη οπότε καταλαβαίνετε)

ΧΕΙΜΩΝΙΟ- ΘΟΥΡΙΟ 1-2 (Τελικό)

11.00 Συνεπής στη ώρα του ο διαιτητής της αναμέτρησης σφυρίζει την έναρξη του αγώνος κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες με εξαίρεση έναν αέρα που έχει σκαμπανεβάσματα και ένα πολύ φιλικό περιβάλλον ανάμεσα στους παράγοντες και τους φιλάθλους των δύο χωριών.

- Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ μόλις στο 5 λεπτό έπειτα από σέντρα του Πετρίδη Τόλη στα καρέ των γηπεδούχων οι οποίοι έβαλαν αυτογκόλ με τον Αρχοντίδη Βλάσση και 0-1
Πάμε παιδιά....

- Δυστυχώς στο 34 λεπτό κι αφού αγωνιζόμαστε με κόντρα αέρα δεχτήκαμε την ισοφάριση με ένα παράξενο σουτ απο τον Τσιλιγγίρη,σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου 1-1 λοιπόν και ελπίζουμε να πάρουμε πάλι σύντομα κεφάλι στο σκορ.

-Ημίχρονο στο γήπεδο του Χειμωνίου που βρίσκει ισόπαλες τις δύο ομάδες με 1-1.......

- Goooooooooooooooooooooal Χρυσή αλλαγή στο 59 λεπτό της αναμέτρησης ο Γουγούσης Αθανάσιος ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα τη στέλνει στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 1-2 .

- ΕΛΗΞΕ Μεγάλη νίκη μεγάλο διπλό η ΑΣΠΙΔΑΡΑ είναι πολύ κοντά στον στόχο της αφού πλέον βρίσκετε στη δεύτερη θέση και ευχόμαστε να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ !!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ !!!!
ΤΟ ΠΡΙΜ ΘΑ ΑΝΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΔΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ(ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ)
ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
(ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ )
ILIASM