9 Φεβ 2008

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ

Με το Ποιμενικό αγωνίζεται αύριο το Θούριο και ελπίζουμε να σπάσει την δυσμενή παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια καθώς χάνουμε από τα Αμπελάκια ακόμη.
Φυσικά δεν ήταν τα πράγματα έτσι πάντα καθώς πριν από χρόνια
είχαμε κερδίσει με 0-2,και μάλιστα σε εκείνον τον αγώνα είχαμε παρουσιάσει την στολή χορηγία από τα έπιπλα Νισσουδη .
Το 0-1 έγινε με πέναλτι που κέρδισε ο ΜΠΕΛΑΝΩΦ του οποίου την φανέλα με το 10 είχαν κυριολεκτικά παραλαντισει (ξεσκίσει).
Μετά τον αγώνα αποσύρθηκε και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε , σε εκείνο τον αγώνα μερικούς παίκτες τους είχαμε πάρει από «ξενοδοχεία»της περιοχής όπου είχαν ξενυχτίσει.
Επίσης θυμάμαι ένα αγώνα που κόντεψε να διακοπεί καθώς είχαμε συμπλοκή των αντίπαλων που διαφώνησαν πολιτισμένα για μια αλλαγή(Μιενα θα βγάλς).
Μια άλλη φορά χάσαμε με 5-0 και στο τέλος του αγώνα και αφού ο διαιτητής μας έπαιζε 95-5 δεν άντεξαν κάποιοι παίκτες μας και τον πήραν στο κυνηγητό μέχρι Ορεστιάδα, μετά από χρόνια μάθαμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής την προηγούμενη βράδια είχε φάει το ξύλο της αρκούδας από κάτι Τσιμπανλιώτες(για άσχετο λόγο) πού του είπαν και… κανόνισε αύριο να μην νικήσουμε ,ούτε αραουτ δεν είχαμε πάρει, που να ξέρουμε το παρασκήνιο τον πήραμε και στο κυνήγι και εμείς ,ο φουκαράς και δαρμένος και κυνηγημένος.
Γενικά με το Ποιμενικό οι σχέσεις μας ήταν ζωντανές και αρκετά έντονες αλλά καλές,κάτι που πιστεύω να συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια.
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:

ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ-ΘΟΥΡΙΟ:
1994 1-1
1995 0-2
1998 5-0
1999 3-1
2002 3-0
2004 2-0
2006 2-1
Σ.Σ.Κάποιες χρονιές αγωνιζόμασταν σε διαφορέτικους ομίλους ή κατηγορία.
ΕΚ ΚΕΜΕΡΙΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: