19 Φεβ 2008

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΑΕΣ ΑΣΠΙΣ ΘΟΥΡΙΟΥ
ΘΟΥΡΙΟ 15-2-08
68200 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΠΡΟΣ : ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Δ.Α.Κ.Ο. &
ΑΝΤΙΔΗΜ/ΡΧΟ:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤ.


Κύριε πρόεδρε

Όπως γνωρίζετε, το καλοκαίρι του 2007 ,ο σύλλογός μας προχώρησε σε μια σειρά έργων στο γήπεδο Θουρίου.
Έγιναν οι κάτωθι παρεμβάσεις: Στεγανοποίηση των αποδυτηρίων, βάψιμο εσωτερικά και εξωτερικά, επιχρίσματα. και περίφραξη από την νότια πλευρά
Στις παρεμβάσεις μας αυτές είχαμε αρωγό και στήριξη από το τοπικό συμβούλιο και τον Δήμο και σας ευχαριστούμε για αυτό.
Την ίδια εποχή, από την νότια πλευρά ,με ιδία έξοδα κάναμε μια τάφρο για να γίνει η περίφραξη με κόστος 1200 ευρώ (χωματουργικά Βαιτσάκης),αλλά με τις βροχές έγινε κατολίσθηση των χωμάτων με αποτέλεσμα όγκοι νερού να μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να καθιστούν αδύνατη έως επικίνδυνη την διεξαγωγή αγώνων, ακυρώνοντας έτσι και τα προηγούμενα έργα.
Σε συνεννόηση με το εργολάβο eχpress beton ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΗΣ κάναμε μια σειρά έργων που πιστεύουμε ότι δίνουν λύση στο πρόβλημα, δηλαδή ,έγινε μέσα από την περίφραξη μια αποστραγγιστική τάφρος που γέμισε με πέτρα(κροκάλα) ,σκεπάστηκε και στρώθηκε με άμμο .
Επειδή πιστεύουμε ότι ο Δήμος είναι κοντά μας και αρωγός στην προσπάθεια μας να προάγουμε πολιτισμό και αθλητισμό ,θα σας παρακαλούσαμε να ενεργήσετε ώστε τα έξοδα του εργολάβου να πληρωθούν μέσω του Δήμου, τα οποία δεν υπερβαίνουν τα 600 ευρω.
Επίσης, να προγραμματίσετε για το καλοκαίρι, να λυθεί το πρόβλημα των χωμάτων στην νότια πλευρά και εξωτερικά της περίφραξης.


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΥΡΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: