24 Σεπ 2007

Η ανάγκη δημιουργίας του ιστολογίου της Ασπίδας


Χιλιάδες ιστοσελίδες δημιουργούνται κάθε μέρα στο διαδίκτυο και από σήμερα προστίθεται και η ιστοσελίδα της Ασπίδας Θουρίου.

Δεν είναι κάτι τόσο τρομερό για το διαδίκτυο και ούτε θα αλλάξει η ροή του διαδικτύου με την προσθήκη της δικιάς μας ιστοσελίδας, απλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην ιστοσελίδα αυτή θα βρίσκει ο
φίλαθλος της Ασπίδας Θουρίου αυτό που τον ενδιαφέρει για την ομάδα του.

Μέχρι τώρα τα νέα της Ασπίδας τα μαθαίναμε από την ιστοσελίδα του χωριού μας, τη γνωστή μας www.thourio.gr η οποία δημιουργήθηκε με τη στήριξη και την αρωγή της Ασπίδας.

Στα πλαίσια της απεμπλοκής μας από τα διάφορα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την ιστοσελίδα
www.thourio.gr προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την δικιά μας σελίδα.

Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσει η Ασπίδα την δική της ιστοσελίδα με θέματα που ενδιαφέρουν την ομάδα και ότι έχει σχέση με αυτήν.

Τώρα τα νέα της Ασπίδας θα έχουν την δικιά τους ιστοσελίδα η οποία θα εκφράζει και τις επίσημες θέσεις της ομάδας.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι η ιστοσελίδα της Ασπίδας θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά απέναντι στην ιστοσελίδα
www.thourio.gr , θέλουμε και οι δύο ιστοσελίδες να αποτελέσουν χώρο όπου θα βρίσκουν οι Θουριώτες πληροφορίες για όλα όσα αφορούν το χωριό μας.

Η αγαπημένη μας ιστοσελίδα
www.thourio.gr ήταν και θα είναι μέσα στην καρδιά μας!

Αυτή τη στιγμή μπορεί όποιος θέλει να γράφει σχόλια στο ιστολόγιο αυτό, αλλά με την εξής διαφορά, το σχόλιο θα γράφετε στο τέλος του άρθρου και σε κάθε άρθρο μπορούν να υπάρχουν πάρα πολλά σχόλια.


Είμαστε όλοι νέοι στον χώρο του διαδικτύου και θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά να στήσουμε την ιστοσελίδα μας.

Θέλουμε να βοηθήσουν όλοι στην δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας, στέλνοντας μας φωτογραφικό υλικό, έγγραφα, ή κείμενα που πιστεύουν ότι έχουν θέση στο ιστολόγιο αυτό.



Κοντός ψαλμός αλληλούϊα, θα τα δούμε όμως όλα αυτά πως θα δουλέψουν στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: