11 Μαΐ 2012

Την Τετάρτη 9-Μαίου εγινε η 21η αγωνιστική της Β΄κατηγορίας και ανέδειξε τον πρωταθλητή του ομίλου την ΑΕ Καρωτής που αποσπάστηκε με 4 πόντους απο το Παλιούρι.
Στην αγωνιστική αυτήν ειχαμε τουλάχιστον δύο περίεργα αποτελέσματα με ομάδες που "κερδισαν"και οι αγώνες τελείωσαν στο 60΄ενω ενας δεν ξεκινησε καν.
Η μόνη εκρεμότητα ειναι οι θέσεις 8η και 9η που οδηγούν στο μπαράζ για μια θέση στην Β΄κατηγορία.
Τα αποτελέσματα εχουν ως εξής:
ΘΟΥΡΙΟ-ΚΑΡΩΤΗ 1-0
ΣΟΦΙΚΟ-ΣΙΤΟΧΩΡΙ 2-3
ΕΛΛΗΝ/ΧΩΡΙ-ΠΑΛΙΟΥΡΙ 4-2 !!!
ΛΕΠΤΗ-ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ 3-4 !!!!
ΧΕΙΜΩΝΙΟ-ΚΥΠΡΙΝΟΣ 0-3 Α.Α.(Δεν παρουσιαστηκε το Χειμώνιο)
ΟΙΝΟΗ-ΚΥΑΝΗ 3-5
Η βαθμολογία στην ουρά της βαθμολογίας εχει ως εξής:
6η θέση ΘΟΥΡΙΟ 29β (αγωνίζεται με το Σοφικό εκτός εδρας)
Στήν 7η και 8η θέση ισοβαθμούν ο ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ και ο ΚΥΠΡΙΝΟΣ με 27β και αγωνίζονται με το ΠΑΛΙΟΥΡΙ (εκτός) και το ΕΛΛΗΝ/ΧΩΡΙ (εντός) αντίστοιχα.
στην 9η πέρασε το Ελληνοχώρι με 22β προσπερνώντας την ΟΙΝΟΗ πού εμεινε στους 20β και εχει ελάχιστες ελπίδες να φτάσει την υπο προυποθέσεις προνομιούχο 9η θέση καθώς αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Καρωτή και θέλει μόνο νίκη.
Απο εκεί και κάτω εχουμε το Χειμώνιο (11β) που για δεύτερη φορά δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και το Σοφικό(8β) που χωρίς να είναι η χειρότερη ομάδα πλήρωσε τους-6 βαθμούς που κουβαλούσε απο το περσινο πρωτάθλημα και δεν μπόρεσε να ανακάμψει.
Η ΑΣΠΙΔΑ στο τελευταίο παιχνίδι αγωνίζεται με το Σοφικό  τυπικά φιλοξενούμενη καθώς ο αγώνας θα γίνει στο KEMER ARENA λόγω εργασιών στο γήπεδο του ΟΡΦΕΑ και θέλει μόνο εναν βαθμό για να εξασφαλίσει την 6η θέση και να τελειώσει εναν μαραθώνιο που ξεκίνησε στον β΄γύρο και απο την τελευταία θέση που βρισκόταν ανέβηκε στην εκτη με 6 νικες 3 ισοπαλίες και μόλις μία ηττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: