23 Απρ 2012Β' ΕΒΡΟΥ - Β' ΟΜΙΛΟΣ 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΟΥΡΙΟ - ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ 1-0
Με λυτρωτή τον Ηλία Οτέμπερη
Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Ασπίδα Θουρίου με σκορ 1-0 επί της ΠΑΕ Πενταλόφου και είναι στο +4 από την γραμμή σωτηρίας.
Το χρυσό γκολ που χάρισε τους 3 βαθμούς της νίκης πέτυχε ο Ηλίας Οτέμπερης στο 72' με κεφαλιά (κινηματογραφικό γκολ) από σέντρα του Ιωαννίδη. Στο 60' κόκκινη στον Χατζηαγοράστου Ορ. για διαμαρτυρία στον βοηθό.
Από το Θούριο διακρίθηκαν οι Οτέμπερης Ηλ. Ιωαννίδης, Ζαχαρίδης, Αργυρόπουλος και από τον Πεντάλοφο οι Κετενλής, Χατζηδημητρίου.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Τονίδη - Βασιλειάδη - Ουζουνάκη.
ΘΟΥΡΙΟ: Ζαχαρίδης, Τακιρδίκης Α., Καραμπουρναλής, Κιοσέογλου, Τσιοράλης, Καλαμπούκας, Ασλανίδης Γ., Αργυρόπουλος, Βλαδενίδης, Οτέμπερης, Ιωαννίδης. Έπαιξαν και οι Σαββόπουλος, Ασλανίδης Π., Τριανταφυλλίδης.
ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ: Χατζηδημητρίου, Σισκούδης, Βλάχος, Τσομπανίδης, Κωστογλούδης Ε., Κετενλής, Δεληγιαννίδης, Χατζηαγοράστου Αγορ., Μπλάκος, Βαρβαρέσος, Χατζής, Μιντσούδης, Χατζηαγοράστου Χρ.

ΣΙΤΟΧΩΡΙ - ΠΑΛΙΟΥΡΙ 2-2
Δί(χ)ως νικητή οι Θύελλες
Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας της Θύελλας Σιτοχωρίου με την Θύελλα Παλιουρίου με τους φιλοξενούμενους να μην εκμεταλλεύονται την γκέλα της Καρωτής και να παραμένουν στο -4.
Στο 10' το 0-1 ο Καμπορούδης, στο 15' ο Παρόγλου το 1-1, στο 30' το 1-2 ο Καμπορούδης και στο 44' ο Παρόγλου το τελικό 2-2.
Από το Σιτοχώρι ξεχώρισαν οι Παρόγλου Γ., Παρόγλου Π. και από το Παλιούρι διακρίθηκαν οι Καραφυλλούδης, Καμπουρούδης, Σταμπουλίδης, Κισούδης Χρ., Καράμπουγας.
Καλή η διαιτησία των κ. Βασιλόπουλου - Σταγκόπουλου - Παλαιολόγου.
ΣΙΤΟΧΩΡΙ: Παρόγλου Π., Παναγιωτάκος, Τσιατσιάνας, Τσουλούδης, Τζίνης, Γκατσιούδης Αθ., Γκοστίδης, Παρασχούδης Γ., Φαντίδης, Λευθερούδης Απ., Αποστολόπουλος, Γκατσιούδης Ι., Αλεξούδης, Παρόγλου Γ.
ΠΑΛΙΟΥΡΙ: Ζλατάνης, Δουλούδης, Σταμπουλίδης, Κισούδης Χρ., Καμπουρούδης, Μυλωνάς Γ., Καρέτσος, Ορδουλίδης (60' Καραφυλλούδης), Καράμπουγας, Νικολαϊδης, Δημητριάδης (70' Κισούδης Χαρ.).

ΟΙΝΟΗ - ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ 1-2
Η Ελπίδα... πεθαίνει τελευταία
Η Δόξα Ελληνοχωρίου πέρασε νικηφόρα μέσα από την Οινόη με 1-2 με τις 2 ομάδες να ισοβαθμούν και να είναι σε απόσταση 4 βαθμών από την γραμμή σωτηρίας.
Στο 29' ο Τοπαλίδης Κ. το 1-0, στο 40' και 55' ο Κάλλος το 1-1 και 1-2 αντίστοιχα.
Από την Οινόη όλοι είχαν απόδοση κάτω του μετρίου ενώ από το Ελληνοχώρι (που ευχαριστεί την Οινόη για την άψογη φιλοξενία τους) όλοι έπαιξαν τέλεια με κορυφαίους τους Κάλλο, Ντεντόπουλος, Γεωργούλα.
Καλή η διαιτησία των κ. Δαλή - Βακαλίδη.
ΟΙΝΟΗ: Σαμουρίδης, Σταυρίδης, Στεφανόπουλος, Μαντατζής (65' Καζή), Μπαξεβανίδης, Ηλιόπουλος, Μυτίσης, Πεχλιβανίδης, Τοπαλίδης, Μητσόπουλος, Τσομπανίδης Γ. (35' Δημητριάδης).
ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ: Νικολαϊδης Σαβ., Δελήμπαλτας (65' Καραδημητρίου Στ.), Τσιλίκας, Πατρώνας, Καϊσας, Καπουκρανίδης, Καραδημητρίου Παν., Γεωργούλας (67' Νικολούδης Γ.), Κάλλος, Ντεντόπουλος, Μυλωνάς (85' Γκαλιμπούδης).

ΧΕΙΜΩΝΙΟ - ΛΕΠΤΗ 0-3
Τρία "τσιμπήματα" στον Διγενή ο Αετός
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο Αετός Λεπτής επικράτησε εκτός έδρας του Διγενή Χειμωνίου με 0-3.
Στο 31' ο Καδόπουλος Ε. το 0-1, στο 43' ο Νένογλου Κ. το 0-2 και στο 88' ο Νένογλου Σ. το τελικό 0-3.
Από τον Διγενή καλύτεροι οι Φωτίδης, Αρχοντίδης, Μοσινιάν και από τον Αετό που επανήλθε στις νίκες διακρίθηκαν οι Νένογλου Κ., Νένογλου Σ., Τζανετάκος, Πετράς χωρίς να υστερήσει κανείς.
Καλή η διαιτησία των κ. Σκαρλατούδη - Ξένου - Καπερδανάκη.
ΧΕΙΜΩΝΙΟ: Μαυρίδης, Γραμμενίδης, Καλλιόντζης, Αρχοντίδης, Φωτίδης, Ζηλιασκόπουλος Ν., Ζηλιασκόπουλος Α., Γιαννακίδης, Μοσινιάν (54' Αντωνακάκης), Θεοδώρου, Αϊβαζόγλου.
ΛΕΠΤΗ: Σταμούδης, Πετράς, Τζανετάκος, Καδόπουλος Δ., Καδόπουλος Ε., Παπαδημητρίου, Νένογλου Κ., Νένογλου Σ., Παπάζογλου (80' Πεχλιβανίδης), Τσομπάνης (62' Καρακόλιας), Υφαντίδης (46' Καδόπουλος Η.).

ΚΑΡΩΤΗ - ΚΥΑΝΗ/ΑΣΒ. 2-2
Με 4 πέναλτι το ένα χαμένο στο 93'
Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας της πρωτοπόρου Καρωτής με την Ένωση Κυανής/Ασβεστάδων που είχε 4 πέναλτι από τον ίδιο διαιτητή που και την προηγούμενη μέρα έδωσε άλλα 4 στο Ποντιακός - Στέρνα.
Στο 9' το 0-1 ο Γκροζούδης Π., στο 13' με πέναλτι του Παπαλαμπίδη το 1-1 και αποβολή του Γκροζούδη Δ. ως τελευταίος παίκτης την σταμάτησε με το χέρι στο 24' με πέναλτι του Παπαλαμπίδη στο 2-1 στο 71' με πέναλτι του Κελεσίδη το 2-2 και αποβολή του Πασχαλάκη γιατί απώθησε αντίπαλο και στο 93' ο Δουλούδης απέκρουσε το πέναλτι του Γκαρέλη.
Από την Καρωτή διακρίθηκαν οι Δουλούδης, Πασχαλάκης, Παπαλαμπίδης και από την Κυανή / Ασβ. οι Δερβεντλής, Κελεσίδης, Χαβουζούδης.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Σκίνδρη - Κίτσου Κ. - Καπνά.
ΚΑΡΩΤΗ: Δουλούδης, Παυλίδης, Πασχαλάκης, Σαβαλάκης, Χρυσαφούδης, Πανωργούδης, Κουτσογιάννης, Καρράς, Λάζος (80' Χατζούδης), Νικολαϊδης, Παπαλαμπίδης.
ΚΥΑΝΗ/ΑΣΒ.: Δερβεντλής, Μυλωνάς, Μπετζέκας, Καλαϊτζίδης, Τσίκλης, Γκροζούδης Δ., Γκαϊτατζής, Γκροζούδης Π. (83' Γκαρέλης), Δεδελούδης, Χαβουζούδης, Κελεσίδης.

ΣΟΦΙΚΟ - ΚΥΠΡΙΝΟΣ 1-2
Με τοπ - σκόρερ τον Τσελεμπή
Σημαντική νίκη πέτυχε η Θύελλα Κυπρίνου εκτός έδρας επί του Ορφέα Σοφικού με 1-2 και την φέρνει στο -2 από την γραμμή σωτηρίας.
Στο 42' και 62' ο Τσελεμπής το 0-1 και 0-2 αντίστοιχα και στο 72' με κόρνερ τον Κουντούρη το τελικό 0-2.
Από το Σοφικό καλύτεροι οι Κουντούρης, Καραφεϊζης, Λάιος και από τον Κυπρίνο διακρίθηκαν οι Σιώπης, Ζέλιος, Αραμπατζόγλου Π., Αραμπατζόγλου Ε., Τσελεμπής, Μουτάφης χωρίς να υστερήσει κανείς.
Καλή η διαιτησία των κ. Χατζόπουλου - Μοσχόπουλου - Τσομπανίδη.
ΣΟΦΙΚΟ: Λεμονάκης, Δρόσος, Χατζηϊωαννίδης, Κουντούρης, Γκαϊτατζής, Φυδανάκης, Καραφεϊζης, Μπούζγας (70' Πασχαλίδης, Τσαμπαζάκης Π., Λάιος (88' Βουδουράκης), Τσαμπαζάκης Ν.
ΚΥΠΡΙΝΟΣ: Καλφόπουλος, Σιώπης, Μπεναβέλης, Κοτζά, Ζέλιος, Αραμπατζόγλου Π., Αραμπατζόγλου Ε., Ντουρανίδης, Σταματίου, Μουτάφης (46' Θυμνιούδης Α.), Τσελεμπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: