10 Οκτ 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ


Ξανά κοντά σας με τα νέα της ομάδας του χωριού μας, στο άρθρο αυτό θα κάνουμε μια ανασκόπηση των γεγονότων που έγιναν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού την προετοιμασία της ομάδας καθώς και τι έγινε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγοριας του νόμου μας.
Ξεκινάμε από το παιδικό τμήμα που το καλοκαίρι συμμετείχε σε τουρνουά που έγιναν στο Ασπρονέρι και στον Πεντάλοφο καθώς και σε φιλικά παιχνίδια στο Θουριο.
Το παιδικό τμήμα φέτος ξεκίνησε δυναμικά με προπονητή τον Τάσο Μυρλίδη και περίπου 25 παιδιά από την ευρύτερη περιοχή.
Το ανδρικό τμήμα προπονείται από τον ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΡΕΤΣΙΔΗ που είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή από την Γερμανία και έχει δουλέψει στα τμήματα υποδομής του Ορέστη Ορεστιάδας επί σειρά ετών και έχει παίξει ποδόσφαιρο στον Ορέστη στην Δ΄εθνικη κατηγορία.

Σχετικά με τις μεταγραφές επέστρεψαν στην ομάδα ο Γιάννης Καραμπουναρλης από το Ασπρονέρι όπου αγωνιζόταν την περσινή περίοδο καθώς και ο Τάσος Τακιρδίκης από το Χειμώνιο.

Η ομάδα προετοιμάσθηκε από τις 3 Αυγούστου έως και την έναρξη του πρωταθλήματος που
έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου.
Στις 29 Αυγούστου η Ασπίδα συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά που έγινε στο Χειμώνιο με την συμμετοχή των ομάδων ΔΙΓΕΝΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΟΥ- F.C.SAMOUIL ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

Στην πρώτη αγωνιστική η Ασπίδα έχασε με το βαρύ 0-5 από την Σαγήνη χωρίς να προβάλει αντίσταση , στην δεύτερη αγωνιστική πάλεψε στα ίσα με την ομάδα των Καστανεών και έχασε με σκορ 2-1, στην τρίτη αγωνιστική σαφώς βελτιωμένη η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 1-0 την πάντα υπολογίσιμη και δυνατή ομάδα της Παταγής.

Στην τέταρτη αγωνιστική (10-10-09) φέραμε ισοπαλία με τον Πεντάλοφο 0-0 για τα υπόλοιπα αποτελέσματα και την βαθμολογία μόλις ολοκληρωθεί η αγωνιστική θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο, καθώς και τι θα ισχύσει για φέτος σχετικά με τις ομάδες της Β΄κατηγοριας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: