30 Μαΐ 2009

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Έσπασαν καρδιές σήμερα 30-5-09 στο γήπεδο του Διδυμότειχου στο μπαράζ παραμονής που έδωσε η Ασπίδα με την Α.Ε.Κυανής για το ποια ομάδα θα καταλάβει την ένατη θέση και θα παραμείνει στην Β' κατηγορία και ποια θα αγωνίζεται του χρόνου στην Γ' κατηγορία.


Ο κανονικός αγώνας έληξε με τις ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1 καθώς η Κυανή προηγήθηκε στο 32΄και ισοφάρισε η ομάδα μας στο 55΄με τον Ιωαννίδη.


Στην παράταση δεν άλλαξε το σκορ και έτσι οδηγηθήκαμε στην διαδικασία των επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι).

Εκεί πιο ψύχραιμοι οι παίκτες του Θούριου δεν αστόχησαν σε κανένα πέναλτι σε αντίθεση με τους παίκτες της Κυανής που έχασαν δυο, το πρώτο και το τρίτο, και έτσι η Ασπίδα νίκησε και παρέμεινε στην κατηγορία.

Για το Θούριο αγωνίστηκαν:Μπουρνατζίδης (Λ.Τ.Φυδανίδης Ηλίας)Τσομπανίδης, Βογδάνης, Πετρίδης, Γραμμενίδης Αγγελος, Τακιρδίκης Τάσος(Αθανασίου), Μπγίαλας, Γκαιδατζής, Κυλιτζίδης, Ιωαννίδης, Αναχωρλής, επαιξαν ακομα Καραγιάννης Δημήτρης,Γραμμενίδης Κώστας.
Στα πέναλτι ευστόχησαν οι :Αναχωρλής, Καραγιάννης,Ιωαννίδης, Κυλιτζίδης.


Σήμερα είναι μέρα πανηγυρισμών και χαράς αλλά θα πρέπει όλοι μαζί διοίκηση παίκτες και φίλαθλοι να βρούμε τι έφταιξε ώστε να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σ-Υ-Ν-Χ-Α-Ρ-Η-Τ-Η-Ρ-Ι-Α Σημασία δεν εχει που η Ασπίδα μας είχε μια άσχημη χρονιά και έφτασε στη διαδικασία του μπαράζ μέσα από χίλια δύο κύμματα αλλά το γεγονός πως τελικά κατάφερε να πετύχη τους στόχους της και παρέμεινε στην κατηγορία και έκλεισε την εορταστική σεζόν των 40 ετών με ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα.

Τάκης from thasos